Columbia Excelso Szemes Kávé 250g

Columbia Excelso Szemes Kávé 250g

A Columbia Excelso kávé gazdag, csokoládés, citrusos ízvilágú kávé, amelyet frissítő gyümölcsösség, alacsony savasság és testesség jellemez. Puha bársonyos karaktere megnyerő.


Ízjegyek: Citrusos, közepes testű, gazdag savasság, édes utóíz.
Származási ország: Kolumbia
Régió: Medellín
Termőmagasság: 1200-2000 m
Feldolgozás: Mosott

Citrusos, közepes testű, gazdag savasság, édes utóíz
Kolumbia
Medellín
1200-2000 m
Mosott
Kiszerelés:
3 556 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek

Columbia Excelso szemes kávé

A Columbia Excelso kávé egy közepes pörkölésű kávé, amelynek ízei között érezhető a citrusos, édes és diós ízjegyek. A kávé magas savtartalmával és közepesen testes aromájával rendelkezik. Magas minősége miatt népszerű a kávérajongók körében.

Medellín Kolumbia második legnagyobb városa, és a város környékén található kávétermelő területek a világ egyik legjobb kávéjának otthonául számítanak. A környék termőterületei magaslatokon fekszenek, és az ideális éghajlati és talajviszonyoknak köszönhetően a kávészemek itt kiváló minőségűek. A környék kávéját általában közepesen pörkölik, így a kávé savas, aromás és testes ízvilágot kap.Ízjegyek: Citrusos, közepesen testes, alacsony savtartalmú, édes utóíz.

Származási ország: Kolumbia
Régió: Medellín
Termőmagasság: 1200-2000 m
Feldolgozás: Mosott

Adatok
Cikkszám
0005
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.