Rólunk

A kezdetekre visszagondolva az érdeklődés nem igazán csak a kávéval kapcsolatban, hanem úgy általában a kézműves termékekkel kapcsolatban kezdődött. Képesek voltunk az ország bármelyik szegletébe elutazni, különböző kirakodó vásárokba és fesztiválokra, ahol egy-egy tájegység kézműves termékeit kóstolhattuk, legyen az lekvár, szörp, csokoládé, befőtt, méz, paprika sűrítmény vagy egyéb finomság.

Természetesen ettől függetlenül a kávé mindig is a kedvenceink közé tartozott, de csak pár évvel ezelőtt kezdtünk komolyabban érdeklődni a kézműves kávék iránt is, amikor egy ilyen kávézóban megtapasztalhattuk, hogy micsoda íz béli különbség van a nagyüzemi kávék és egy kézműves kávé között. Arra gondoltunk, hogy ezt az élményt meg kellene ismertetni másokkal is, és hogy erre a legjobb megoldás egy saját kézműves kávé brand megteremtése lenne.

A kezdet nem volt egyszerű, de nagyon sokat köszönhetek a lányaimnak, akikkel összedugtuk a fejünket és végül eldöntöttük, hogy belevágunk. Így jött létre a Passioncoffee.

A legnagyobb kihívás a kiváló minőségű kávé alapanyag beszerzése volt, amit sikerült teljesíteni. A világ különböző tájegységeiből származó kávék különböző gondoskodást igényelnek, ami egy állandó türelemjáték a pörkölési szintekkel. Azt már csak remélni tudjuk, hogy ami számunkra különleges és ízletes az ugyanúgy az lesz azok számára, is akik megkóstolják a kávéinkat.

Mindenkinek nagyon kellemes és felejthetetlen ízélményt kívánunk és bízunk benne, hogy egyre többen válnak a Passioncoffee kávé rajongóivá.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.