Brazil Santos Szemes Kávé 1000g

Brazil Santos Szemes Kávé 1000g

A Brazil Santos kávé kellemes, lágy aromájú kávé, amely édes és diós ízjegyekkel jellemezhető. Szelíden édeskés, testes zamatos kávé.


Ízjegyek: Kellemes, lágy aromás, könnyű és közepes testű, alacsony savtartalmú.
Származási ország: Brazília
Régió: Minas Gerais állam
Termőmagasság: 600-1200 m
Feldolgozás: Száraz

Kellemes, lágy aromás, könnyű és közepes testű, alacsony savtartalmú
Brazília
Minas Gerais állam
600-1200 m
Száraz
Kiszerelés:
11 530 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek

Brazil Santos szemes kávé

A Brazil Santos kávé lágy és enyhén édeskés ízjegyekkel rendelkezik, illetve alacsonyabb savtartalmú, mint más kávéfajták. A kávéban általában vaníliás és csokoládés ízjegyek találhatóak, amelyek finom édességet adnak a kávénak. Ezt az édeskés ízvilágot pedig a diós, mogyorós, karamelles ízjegyek egészítik ki. A Brazil Santos kávé fajtánál azonban fontos megjegyezni, hogy az ízjegyek nagyban függnek a pörkölés szintjétől, a talajtól és az időjárási körülményektől, így lehetnek eltérések általános ízjegyekben.

Minas Gerais, Brazília legnagyobb kávétermő vidéke, amely az ország középső részén található. Ez a kávétermő vidék nagyon fontos szerepet játszik a világ kávéiparában. Az éghajlat változó, az esőzés és a hőmérséklet pedig a magassággal változik. A kávécserjék általában 4-6 méteres magasságra nőnek, és a termés évente egyszer érik. A termelők általában kézi szüretelést alkalmaznak, hogy a kávészemek minősége és íze minél jobb legyen. 
Ízjegyek: Kellemes, lágy aromás, csokoládés, testes, alacsony savtartalmú.

Származási ország: Brazília
Régió: Minas Gerais állam
Termőmagasság: 600-1200 m
Feldolgozás: Száraz

Adatok
Cikkszám
0001K
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.