Blog

Más ország, más kávéfogyasztási szokások - Amerika, Japán

2022.12.29 21:00
Más ország, más kávéfogyasztási szokások - Amerika, Japán
✈️ Mai napon a nagy Amerika felé vesszük az irányt! Majd átrepülünk Japánba is, hogy megismerhessük a japánok kávéfogyasztási szokásaikat is.
Amerika ismert a saját Caffe Americano kávéjáról, amelynek a gyökerei Olaszországba nyúlnak vissza. ☕️ A klasszikus espresso túl erős volt az amerikai katonáknak, ezért egy kevés forró vízzel hígították azt. Te mit gondolsz, vízzel vagy tejjel jobb hígítani a kávét? ????

Nézz körül webáruházunkban és válaszd ki az ízlésednek megfelelő kávénkat: https://passioncoffee.hu/spl/392493/Single-origin-kave.

???? Utazásunk vége felé közeledve pedig még egy igazán említésre méltó országot szeretnénk bemutatni Nektek, amely nem más, mint Japán.

✨ Japánban nagyon sajátos a kávépiac, ahova nehéz betörni. A helyi lakosok nagyon igényesek az ízére, illatára, elkészítési módjára és a minőségre. ????A tej szóba sem jöhet, és minél jobb egy kávé, annál drágább is. Te mennyit lennél hajlandó fizetni egy igazán finom, ízletes kávéért?☕️✨
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.